Het is al een paar weken wisselvallig weer, het ene moment regent het en het andere moment schijnt de zon. Dit weekend waren er temperaturen rond de 18 graden voorspeld. Het dragen van laagjes is een manier om je makkelijk aan te kunnen passen op het weer. Ik vertel jou in dit artikel hoe je in de herfst op modieuze wijze laagjes kunt dragen

Elk seizoen heeft zijn charmes

Vanaf dit weekend is het officieel herfst in Nederland, helaas voelde het voor mij al veel langer aan als herfst. Vanaf het moment dat ik terug kwam van vakantie heb ik weinig zomerse temperaturen gevoeld. Gelukkig heeft elk seizoen zo zijn charmes, alhoewel de zomer toch mijn favoriet is.

Ondanks dat ben ik blij dat ik delen van mijn zomer kleding heb mogen inruilen voor mijn warme truien en mooie jassen. Het blijft lastig om je te kleden wanneer er wisselvallig weer word voorspeld, helemaal in de herfst. Vandaar dat ik je wil voorstellen aan mijn favoriete item voor in de herfst en winter: de kraagjes, wat heb ik ze gemist!

Kraag: BESTSELLER

Inspiratie voor de herfst

Herken je dat gevoel dat je je nogal benauwd voelt bij het dragen van een blouse gecombineerd met een trui? Je bent niet de enige, en daar is al een tijdje een oplossing voor. Al een paar jaar heb ik een aantal kraagjes in mijn collectie, mede omdat het handig en modieus is. Het fijne aan dit item is dat het bestaat uit een lang voor- en achterpand van stof, en hij valt breed op je schouders. Hierdoor bedekt dit item niet je gehele bovenlichaam, zo word dat benauwde gevoel vermeden, en kun je modieus de herfst in.

Je kunt de kragen op veel manieren dragen. Door een pantalon te combineren met een gebreide trui, creëer je een chique outfit. Ook kun je een jeans combineren met een sweater, mocht je meer van een stoere look houden. Mocht je onderstaande combinatie leuk vinden, dan kun je de sweater en de speelse kraag combineren met een zwarte jeans en zwarte leren laarzen, voor een casual chique outfit.

Kraag: BESTSELLER || Trui: BESTSELLER

Waar te koop

Ik ben gek op Nederlandse en Deense mode bedrijven. Zo heb ik de kraagjes op de foto’s gekocht bij BESTSELLER, ik ben en blijf fan van deze Deense modeketen. Wil je meer weten over mijn liefde voor BESTSELLER, lees dan vooral dit artikel. Onderstaand heb ik een paar links toegevoegd, zo kun je jouw favoriete kraagje met één druk op de knop bestellen.

Idiot du Village 
Een Nederlands bedrijf die gespecialiseerd is in het maken en ontwerpen van kraagjes. Alle producten zijn gemaakt van 100% katoen. Tevens streven ze er naar om een voorbeeld te zijn voor andere ondernemers. Alle kraagjes worden namelijk in Tilburg gemaakt.

Le colerette
Mocht je een mini-me bij je zeide hebben, dan zijn deze kraagjes perfect. Ze zijn namelijk verkrijgbaar voor zowel dames als kinderen. Le Colerette betekend kraagje in het Frans, iets waar ze veel affiniteit mee hebben. Ze ontwerpen en maken namelijk luxe kragen, die alleen online verkrijgbaar zijn.

Mocht je een kraag bestellen, of heb je er al een? laat je het dan weten in een reactie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.