De temperaturen dalen steeds meer nu december nadert. Je zit waarschijnlijk liever thuis op de bank dan dat je naar buiten gaat, om de laatste kerst cadeaus te kopen. Om je klaar te stomen voor de feestdagen en de dalende temperaturen, deel ik in dit artikel tips over hoe ik mijn interieur winter klaar maak.

Breng “hygge” in huis

Een typisch Deens begrip is het woord “hygge”, wat gezelligheid betekend in het Nederlands. Dit begrip associeer ik voornamelijk met kerst, een periode waarbij iedereen bij elkaar is, waarbij lekker wordt gekookt en tijd voor elkaar wordt gemaakt. Echter is er voor mij geen kerst zonder versiering. Daarnaast komt de kleur rood overal in mijn interieur terug. Door creatief gebruik te maken van kerstverlichting, zoals op bovenstaande foto, krijgt je interieur al snel een gezellige uitstraling. Mocht je willen weten hoe ik de bijzettafel maak? Lees dan dit artikel.


Een vintage vloerkleed 


Mocht je net als ik een koukleum zijn, dan herken je jezelf vast in het feit dat je al-tijd koude voeten en handen hebt. En het wordt nóg erger wanneer je stil zit. In het begin heb je het vast niet door, maar na een tijdje beginnen je voeten te voelen als ijspegels, en dat is iets wat we willen voorkomen. Door in je interieur op speelse wijze vloerkleden toe te passen, zijn koude voeten snel verleden tijd. Zelf kocht ik dit Perzische vloerkleed bij de Ijhallen in Amsterdam Noord, voor maar €20,-, zeker een shop tip! 

Maak het jezelf makkelijk


Er is niks vervelender dan je bed uit te moeten om het licht uit te doen. Helemaal wanneer je op een koude winterdag besluit om een tijdschrift te lezen. Je kunt het jezelf ook makkelijk maken. Denk aan een stopcontact, welke er met één druk op de knop voor zorgt dat alle licht punten die zijn aangesloten uit gaan. Zonder dat jij je bed uit hoeft te gaan.

Tot slot

Mocht je geïnspireerd zijn door de gadgets in dit artikel, ga dan vooral even langs bij de AlloStand van Allocacoc in Maastricht op 17 december. Op dit event wordt meer uitgelegd over het gebruik van de stopcontacten, en hoe je de kabels van jouw kerstversiering makkelijk kunt wegwerken.

Bij het toepassen van de code “BYELLENANOUK” kun je tot en met 31 december 2017 profiteren van 10% korting in hun webshop. Waar wacht je nog op?

 

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter promotie.

8 thoughts on “Hoe ik mijn interieur winter klaar maak”

  1. Je hang tafel en je moodboard op je bureau zijn echt super leuk zeg!
    de gadgets hou ik voor mijn vriend daar begin ik zelf niet aan. mijn vader zei altijd wat je ogen zien maken je handen stuk..

  2. Wat lief! Dankjewel
    Haha, ja de gadgets vinden mannen vaak ook leuk, echt een item voor de feestdagen.
    Alhoewel deze wel echt fijn in het gebruik zijn, ook voor vrouwen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.