De afgelopen dagen stegen de temperaturen. Een dag naar het strand, een festival of een terrasje pakken, het kan allemaal! Ondanks dat ik vind dat het elke dag moederdag is. Ben ik opzoek gegaan naar het perfecte cadeau.

Zoals je waarschijnlijk al weet, is mijn liefde voor Scandinavisch design groot, echter zit er vaak een prijskaartje aan waar je u tegen zegt. Tegenwoordig zijn er veel merken die de minimalistische stijl goed kunnen vertalen naar iets betaalbaars. Zo ook Allocacoc, dit Nederlandse merk heeft namelijk een tas ontworpen, niet zomaar een tas, een multifunctionele tas!

De tas, genaamd “FoldBag”, doet zijn naam eer aan. Je kunt de tas dan ook op vier verschillende manieren dragen! Tevens is de tas zo ontworpen dat zakkenrollers geen kans maken.

Mocht je de tas zomaar willen geven, of voor moederdag, neem dan vooral een kijkje op de website.

Bij het toepassen van de code “BYELLENANOUK” kun je profiteren van 10% korting in hun webshop. Waar wacht je nog op?

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter promotie.