Daar ben ik dan, Ellen, de eigenaresse van By Ellen Anouk. Hier zal ik al mijn passies en ideeën met jou delen. En dat zijn er nogal wat. Je kunt beeld en tekst over mode en interieur, gecombineerd met een Deense twist verwachten.

Mijn naam is Ellen, ik ben 22 jaar en ik woon in een klein dorpje in Noord-Holland. Mijn liefde voor Denemarken is ontstaan door het feit dat ik zelf Deens ben. Ik was net zestien geworden, toen ik voor een jaar naar Denemarken verhuisde om te gaan studeren. Gedurende dat jaar werd ik omringd door antieke meubels, prachtig architectuur, en inspirerende mensen. Maar ook door de minimalistische mode, welke Deense modeketens weten te vertalen tot prachtige collecties.

Toen ik mijn schooljaar in Denemarken afsloot, was ik zeker van mijn besluit, ik ga als ik terug ben in Nederland, studeren tot interieuradviseur. Inmiddels vijf jaar later, ben ik afgestudeerd tot interieuradviseur. Mede door deze studie is mijn liefde voor mode en interieur gegroeid.

Inmiddels ben ik een paar sollicitaties, banen en stages verder. En kan ik heel wat ervaringen op het gebied van mode en interieur met jullie delen. Zo heb ik afgelopen jaar stage gelopen bij een blog, waar ik content schreef over zakelijke mode. Mede door deze stage, heb ik besloten om zelf te gaan bloggen.  Ik kijk er naar uit om mijn ervaringen en passies met jullie te delen.

Naast mijn blog, kun je mij ook volgen op Facebook en Instagram.

Ik wens je veel leesplezier, mocht je vragen hebben, kun je mij mailen via ellen-lageveen@hotmail.com.